دوشنبه، 12 آبان 1404

روابط عمومی جهاداستان خبرداد

برگزاری مانورپدافندغیرعامل بامحوریت سازمان جهادکشاورزی

روابط عمومی جهاداستان خبرداد

خبرندای سروک:

برگزاری مانور پدافند غیرعامل با محوریت سازمان جهاد کشاورزی
رضا فرازی: پدافند غیرعامل، تضمین‌کننده پایداری تولید و امنیت غذایی است
بازدید میدانی از زیرساخت‌های ذخیره‌سازی و تولید مواد غذایی در هفته پدافند غیرعامل

به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، رزمایش و مانوری گسترده با محوریت **سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد** برگزار شد. این مانور با هدف بررسی تهدیدات نوین، ارتقای سطح آمادگی در برابر بحران‌ها و حفاظت از ذخایر استراتژیک غذایی انجام گرفت.

در این رزمایش، اعضای کارگروه پدافند غیرعامل سازمان جهاد کشاورزی به همراه مدیران و کارشناسان دستگاه‌های مرتبط از جمله مدیریت بحران استانداری، سپاه فتح، فرمانداری بویراحمد، اداره کل استاندارد، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، اداره کل محیط‌زیست و شرکت غله و خدمات بازرگانی استان از مجموعه‌های زیرساختی از جمله انبارهای کالای اساسی، سیلوهای ذخیره غلات، کارخانه قند یاسوج و کارخانه آرد و نشاسته بازدید کردند.

در جریان این بازدید که بیش از چهار ساعت به طول انجامید، وضعیت تولید، انبارداری و چالش‌های احتمالی در زمان بحران از جمله قطعی برق، حفظ و صیانت از کالاهای اساسی و موضوعات مرتبط با پدافند غیرعامل در واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای ارتقای ایمنی و پایداری تولید ارائه شد.

رضا فرازی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، در پیامی ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل اظهار داشت: «بحران یک حادثه است اما پدافند اقدامی پیشگیرانه برای صیانت از زیرساخت‌ها و حفظ زنجیره تولید در بخش کشاورزی محسوب می‌شود.»  
وی با اشاره به نام‌گذاری هشتم آبان‌ماه به‌عنوان روز پدافند غیرعامل در تقویم ملی گفت: برنامه‌های امسال با شعار *تاب‌آوری زیرساختی، پایداری اجتماعی* و محور آموزش همگانی در سراسر استان در حال اجراست.

فرازی نقش سازمان جهاد کشاورزی را در تأمین امنیت غذایی استان حیاتی دانست و افزود: «گستره فعالیت‌های پدافند غیرعامل در بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله زراعت، باغبانی، دام و طیور، شیلات، تجارت، ذخیره‌سازی استراتژیک و خرید تضمینی محصولات کشاورزی بسیار وسیع است.»
در نشست مشترکی که طی این بازدید در محل کارخانه آرد و نشاسته یاسوج برگزار شد، دکتر «فریدون مؤمن» مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: «فرآیند نظارت بر مواد غذایی از مزرعه تا سفره در مراحل مختلف تولید، فرآوری و عرضه تحت نظارت دقیق دستگاه‌های مسئول از جمله جهاد کشاورزی، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود.» وی رعایت استانداردها و بهداشت ذخایر استراتژیک را حیاتی دانست و از نزدیک روند نگهداری کالاهای اساسی را ارزیابی کرد.

 «حمید محمدزاده» معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی  سازمان جهاد کشاورزی به اجرای کارگاه‌های آموزشی مبارزه با آفات و بیماری‌ها، نظارت بر بازار محصولات پروتئینی، نحوه ذخیره سازی و انبارسازی کالا‌های اساسی، نهاده‌های دامی، مراکز قرنطینه، مقابله با قاچاق دام، پیشگیری و مقابله با بیماری های گیاهی و دامی، بررسی نحوه مصرف سموم کشاورزی، تجهیز مرغداری‌ها به سوخت دوگانه و ژنراتور برق اضطراری و نگهداری اسناد و همچنین طرح‌های آب و خاک
 بررسی راهکارهای پایداری تأمین نهاده‌های دامی و استمرار فعالیت مراکز نگهداری و خرید تضمینی محصولات استراتژیک و همچنین در شرایط بحرانی بعنوان مصادیقی از پدافند غیرعامل در سازمان جهادکشاورزی اشاره کرد.

در این نشست، علیزاده؛ سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان، تأمین امنیت غذایی را از مهم‌ترین مصادیق پدافند غیرعامل دانست و از آمادگی کامل کارخانه‌های آرد استان در تأمین آرد مورد نیاز خبر داد. وی افزود: تاکنون یک کارخانه آرد استان به دستگاه دیزل ژنراتور مجهز شده است و طبق الزامات قانونی، سایر کارخانه‌ها نیز ملزم به تهیه دیزل ژنراتور خواهند بود.

در پایان، رضا فرازی ضمن تأکید بر اهمیت امنیت غذایی در شرایط تحریم و جنگ روانی اقتصادی گفت: «امروز وظایف ما در حوزه تأمین امنیت غذایی سنگین‌تر از گذشته است و این مهم تنها با همت جهادی همه مسئولان ادارات، نهادها و مربوطه محقق می‌شود.»  
وی از تلاش شبانه‌روزی کارکنان بخش‌های مختلف جهاد کشاورزی استان قدردانی کرد.

روابط عمومی جهاداستان خبردادروابط عمومی جهاداستان خبردادروابط عمومی جهاداستان خبردادروابط عمومی جهاداستان خبردادروابط عمومی جهاداستان خبردادروابط عمومی جهاداستان خبردادروابط عمومی جهاداستان خبرداد

 


انتهای پیام/


پربازدید ترین ها